Kontakt: 0523 - 29 32 00

LYSEKIL  | LYSE | SKAFTÖ | BRO & BRASTAD |  KYRKOGÅRDSFÖRVALTNING

Välkommen till vår hemsida

Välkommen till vår hemsida. Här hoppas vi att du skall hitta den information du söker och förhoppningsvis ytterligare saker som kan inspirera dig. Här vill vi berätta lite om vilka nya möjligheter som den nya hemsidan ger. Sidan är ett pilotprojekt som Lysekils pastorat har tillsammans med vår IT-leverantör Agrando. Hittar du saker som inte fungerar eller har förslag på förbättringar är vi tacksamma om du hör av dig.

Nya möjligheter

Här vill vi beskriva lite vilka nya möjligheter som vår nya hemsida ger. Vi hoppas det skall bli ett användbart verktyg för dig, oavsett om du är här som tillfällig besökare eller aktiv församlingsmedlem.

Ett pastorat - tre församling
Vissa delar av vår verksamhet är gemensam över alla tre församlingarna, såsom ungdom och vårt diakonala centrum Arken. Några delar är samarbeten mellan två församling. Vissa delar är unika för varje församling. Vi har valt att låta församlingarna ha var sin hemsida så du enkelt skall hitta det som är aktuellt närmast dig. Men titta gärna runt på alla tre församlingars hemsidor.

Anpassad till olika plattformer
Tanken med vår sida är att den skall fungera lika bra oavsett om du använder dator, läsplatta eller mobil. Det finns enstaka delar av några sidor som inte klarar övergången till mobiltelefon helt bra men i övrigt skall det ge en behaglig upplevelse hur du än väljer att läsa.

Uppdaterad information
Här kommer du att hitta den senaste och mest korrekta informationen. På nästan varje sida hittar du en kalender som är unik för just den verksamheten. Det gör att du enkelt kan se när nästa gudstjänst, körövning, barnsamling eller konfirmandläsning är. Eller vad du nu letar efter.

Undervisning
På Lysekils sida kan du ladda predikningar och undervisning från våra gudstjänster. Det går också bra att streama i mobil eller dator.

 

Minimera

Kontakt

Pastoratsexpeditionen:
Telefon 0523- 29 32 00

Ansvarig för löpande uppdateringar:
Anders Berholt
anders.berholt@svenskakyrkan.se
0523-293225

 


Copyright 2018 av Lysekils pastorat Användarvilkor | Personliga uppgifter