Kontakt: 0523 - 29 32 00

LYSEKIL  | LYSE | SKAFTÖ | BRO & BRASTAD |  KYRKOGÅRDSFÖRVALTNING

Varför? Därför!!

Vi vet att Gud vill mer med dagens ungdomsgeneration än den har insett. Vi vill se en ung generation i Lysekil som upptäcker Gud och Guds plan för deras liv. En generation som vet om att de är älskade av Gud, fyllda av Guds Ande och sända till världen. En generation som får förvandla Lysekil och de platser dit de kommer.

Det mesta av det som händer på ungdomssidan har sin utgångspunkt på Café XP, vårt ungdomskafé. Här kan du träffa vänner och umgås. Vi har läger och konferenser. Vi har fördjupningskvällar och undervisning. Vi har gemenskap i mindre husgrupper och möjlighet till samtal. Vill du aktivera dig finns idrottsevenemang, aktiviteter och musikhändelser. Men...

Trots alla aktiviteter så är det bästa sättet att beskriva vad som händer ett enda ord: Relation. Relationen till Gud, relationen till andra människor, relationen till dig själv. För det handlar om så mycket mer än aktiviteter. Det handlar om Livet. Välkommen!

Konfirmation

Lysekil, Lyse och Skaftö
har numera gemensam konfirmandläsning.
 
Vi som ansvarar för konfirmationstiden heter Per Wallin, präst, och Daniel Loverde, ny föreståndare för Café XP som börjar i augusti 2013. Du kommer också få möta ett stort antal frivilliga ledare och faddrar som både är snälla (och galna). De kommer ta väl hand om er alla! 

Udda veckor träffas vi tisdagar på Café XP (gamla Kungstorgskyrkan i Lysekil) mellan kl. 17.00- 19.00 med start den 24 september. På dessa samlingar blir det både storgrupp och mindre grupper där man får ställa alla kluriga frågor man har. I smågrupperna får man också möjlighet att baka, göra praktiskt arbete på Arken, vara med på Café XP och mycket annat.

Café XP - Ett hus av, med och för ungdomar!

Vi vill se en ung generation i Lysekil
som upptäcker Gud och Guds plan för deras liv. En generation som vet om att de är älskade av Gud, fyllda av Guds Ande och sända till världen. En generation som får förvandla Lysekil och de platser dit de kommer om de längre fram i livet flyttar från vår stad.

Café XP är pastoratets ungdomens hus. Vi håller till i Kungstorgskyrkan i Lysekil.

Öppettider:
Onsdagar 14-18
Torsdagar 14-21
Fredagar 16-24
Minimera

Aktiviteter ungdom


Copyright 2019 av Lysekils pastorat Användarvilkor | Personliga uppgifter